Economice

Raiffeisen Bank oferă dobânzi de 7% pe an la depozitele în lei pe 2 ani. La depozitele pe un ani este de 6,50%, cea mai mare la băncile din top 10

Raiffeisen Bank a reintrodus maturitatea de 3 luni în oferta curentă de depozite şi a crescut semnificativ dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoane fizice. Cea mai mare dobanda, în lei, plătită de Raiffeisen Bank este de 7% pe an, pentru depozitele în lei, cu scadenţă de 2 ani. Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% în aplicaţiile digitale Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online.

„Continuăm acţiunile noastre de consiliere şi încurajare a clienţilor pentru a-şi crea o rezervă financiară sănătoasă, să-şi îmbunătăţească obiceiurile de a economisi pe termen scurt, mediu sau lung, în funcţie de planurile lor. Din acest motiv, am reintrodus în oferta noastră şi depozitele în lei pe 3 luni, cu o dobândă de 5,50% pe an. Prin adaptarea rapidă a ofertei noastre de depozite, ne-am propus să reducem impactul negativ pe care il are inflaţia în creştere asupra disponibilităţilor clienţilor noştri.” a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank îşi susţine clienţii cu o ofertă diversificată, cu soluţii şi produse de economisire sau investiţii potrivite, în funcţie de nevoile, obiectivele financiare şi stilul de viaţă al fiecăruia.

Iată mai jos produsele de economisire şi dobânzile oferite de Raiffeisen Bank în prezent: 

Produs de economisire in lei  Dobanda bonificata (% pe an) 
Depozit pe termen de 24 luni 7%
Depozit pe termen de 12 luni 6,50%
Flexidepozit – pe termen de 6 luni 6%
Depozit pe termen de 3 luni 5,50%
Cont de economii Super Access Plus 2%

 

Pe lângă depozitele standard, pe termen de 3, 12 şi 24 luni clientii pot opta şi pentru Flexidepozit – depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentări ulterioare multiple şi, de asemenea, permite şi o retragere parţială, în caz de nevoie.

Contul de economii Super Acces Plus în lei are o dobândă de 2% pe an, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere.  Mai multe informatii gasiti pe site-ul bancii:

Economii Raiffeisen Bank; sau pe: https://bank.raiffeisen.ro/ro/crestere-capital/home.html;

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code