Economice

Raiffeisen Bank şi BERD au semnat un acord de împărţire a riscurilor pentru finanţarea companiilor din România 

Acordul de împărtire a riscurilor este conceput pentru a permite BERD să garanteze expunerile Raiffeisen Bank faţă de companiile locale.

Mark Davis, director regional BERD pentru România şi Bulgaria a declarat: „Vrem să ne asigurăm că firmele din România au acces la o gamă mai diversificată de surse de finanţare, potrivite nevoilor lor. Împărţirea riscurilor este un instrument nou în cadrul portofoliului nostru de produse, continuând astfel să oferim finanţare care încurajează investiţiile şi creşterea economică.”

„Prin acest cadru de îmărţire a riscurilor semnat cu BERD, diversificăm gama de produse oferite segmentului corporativ şi ne menţinem angajamentul de a sprijini proiectele clientilor nostri, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea durabila a companiilor din Romania” a spus Silviu Toma, Director Executiv, Finanţări Structurate şi de Proiecte, la Raiffeisen Bank.

BERD este un important investitor instituţional în România. Până în prezent BERD a investit 9,3 miliarde de euro în 477 de proiecte în ţară, iar 77% din investiţiile BERD sunt în sectorul privat.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România si peste 2,22 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 660 de ATM-uri, 450 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 25.600 de POS-uri.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code