Economice

Rehau construiește un hub la Sibiu, o investiție de 10 milioane de euro, care va deservi piețele din Republica Moldova, Bulgaria și Grecia

Construcția, anunțată în urmă un an, va avea o suprafață totală de 52.900 de mp și  va asigura facilități de depozitare pentru toate cele trei divizii ale Rehau Industries prezente în România. În plus, hub-ul va îngloba și o linie de producție pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre și uși.

Hub-ul va ajuta compania să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, grație apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele Rehau vor pleca din hub-ul de la Sibiu către țările est-europene din proximitatea României – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

„Suntem încântați să începem lucrările de construcție la hub-ul cu ajutorul căruia vom reuși să răspundem mai rapid și mai ușor cerințelor clienților noștri din regiune. Business-ul nostru s-a concentrat întotdeauna pe deservirea clienților la cele mai înalte standarde, astfel că investițiile în această direcție sunt un pas firesc. România va deveni un punct de referință pentru afacerile din regiune, iar acest lucru ne oferă un motiv în plus să facem pași tot mai mari în drumul spre performanță”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager Rehau România.

Când se deschide hub-ul Rehau

Inaugurarea hub-ului regional este programată pentru prima jumătate a anului 2023. După finalizarea construcţiei noului hub regional din Sibiu, Rehau va renunţa la locaţiile actuale din Tunari şi Apahida şi îşi va reloca birourile central, în Bucureşti şi Cluj.

Rehau are o istorie de 26 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro în 2020.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code