Economice

Restart Energy dă startul ofertelor speciale de Black Friday

În perioada 15-30 noiembrie, Restart Energy anunță oferte competitive la o gamă largă de produse și servicii pentru consumatorii casnici, disponibile în magazinul online. Accesând shop-ul la adresa https://www.shop.restartenergy.ro/ puteți descoperi o gamă variată de sisteme de climatizare și încălzire pentru acasă, centrale termice, boilere, convectoare electrice, servicii de montaj, toate cu finanțare pentru produsele alese, la care se adaugă beneficii speciale, precum o reducere de până la 250 RON la următoarea factură de energie electrică, odată cu achiziția prin metoda de plată TBIPay 100% Online.

E-shop Restart Energy a fost conceput din start cu scopul de a oferi prețuri de achiziție preferențiale clienților companiei, la pachet cu o gamă auxiliară de facilități de plată sau de montaj. Practic, orice produs din magazin poate fi achiziționat cu plata până la 24 de rate fără dobândă prin cardurile de cumparaturi și cu livrarea gratuită, oriunde în România sau prin finanțarea de până la 60 de rate fixe prin serviciile financiare oferite de partenerul TBIPay, acesta din urmă oferind un flux de finanțare 100% online, cu semnatură electronică certificată.

De exemplu, pentru o centrală termică performantă, consumatorul poate eșalona plata în rate de la 240 RON pe lună prin TBI Pay și poate primi de Black Friday un Bonus de Energie care constă într-o reducere de până la 250 RON, care se va aplica la următoarele facturi de energie. Mai multe detalii despre această promoție se pot consulta în regulamentul de campanie disponibil pe site.

Totodată, clienților li se oferă și servicii profesionale de montaj și instalare a aparatelor de aer condiționat și al centralelor termice, un serviciu complementar achiziției de astfel de echipamente.

Ne-am dorit să oferim clienților noștri o primă experiență specială de Black Friday în shopul Restart Energy. Am avut în vedere un altfel de sistem de beneficii față de o reducere propriu-zisă, sistem care să confere mai multă valoare achiziției. În fapt, produsele preferate vor putea fi achiziționate cu plata în rate de la TBIPay, iar noi vom oferi o reducere de până la 250 RON care se va aplica la următoarele facturi de energie pentru clienții noștri. Mai mult decât atât, ne-am dorit să-i scutim pe aceștia inclusiv de drumurile la bancă, motiv pentru care finanțarea de care vorbim se va putea obține 100% online prin semnătura electronică”, spune Armand Domuța, General Manager Restart Energy.

Mai multe detalii despre cum și cât de ușor se poate obținere o finanțare regăsiți în clipul de prezentare de pe pagina dedicată promoției.

The post Restart Energy dă startul ofertelor speciale de Black Friday appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code