Economice

Retailerul tip discounter Penny va livra prin Bringo

Bringo și Penny, retailerul alimentar tip discounter, anunță un parteneriat în urma căruia clienții lanțului de magazine vor putea comanda prin aplicație, potrivit uni comunicat. Într-o primă etapă, consumatorii care vor comanda prin Bringo în zona București – Ilfov, Constanța, Mangalia, Năvodari și Mamaia vor putea accesa magazinele Penny incluse în aplicație, pentru ca ulterior numărul de magazine incluse în platforma  să crească treptat. Prin Bringo, utilizatorii vor avea la dispoziție întreaga gamă de produse existentă și în magazinele fizice Penny, de la alimente și băuturi, până la jucării și produse pentru bebeluși, îngrijire personală sau casă și grădină.

“În cei cinci ani de când s-a lansat, Bringo a continuat să crească și să ofere soluții rapide și de calitate pentru e-grocery și nu numai, printr-un model unic în România: cumpărături online, așa cum le-ar face fiecare dintre noi și livrate cu grijă. Bringo își propune să fie mai mult decât un serviciu, să fie un partener de nădejde, iar acest lucru înseamnă, printre multe altele, să le putem oferi oamenilor cât mai multe opțiuni din care pot alege cu încredere. Suntem bucuroși de noul parteneriat construit alături de PENNY, fiind un pas natural pe care îl facem într-o direcție de interes pentru ambele companii, într-o piață dinamică, în dezvoltare”, spune Ioana Ilie-Dobre, CEO Bringo România.

“Pentru noi, este prioritar să ne dezvoltăm și să răspundem solicitărilor clienților, iar parteneriatul cu Bringo este încă un pas în dezvoltarea strategiei de omnichannel. Căutăm parteneriatele în lumea online, pentru a fi mai aproape de comportamentul actual al clienților, dar și soluții pentru a fi mai aproape de români, în cât mai multe orașe din țară. Parteneriatul cu Bringo este un pas înainte spre a ajunge mai ușor și mai rapid în casele acestora, salvându-le astfel timp pentru alte priorități din viețile lor”, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY România.

Bringo este o aplicație de cumpărături online cu peste 200 de magazine partenere. În total, din aplicație se pot comanda peste 90 000 de produse cu livrare între 30 și 90 minute. Aplicația Bringo include un serviciu de personal shopper, adică o persoană dedicată pentru fiecare comandă, ceea ce permite modificări ale listei de cumpărături  în timp real. Bringo este disponibilă în 37 de orașe din România, dar și în alte patru țări, prin Bringo International.

Penny,  concept al grupului german REWE, a deschhis primul magazin  pe piața locală în anul 2005, iar acum oprează un lanț de 312 magazine deservite de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. Compania are peste 5.800 de angajați.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code