Flux-stiri

Ricky Martin luptă cu acuzații de incest și ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare

Ricky MartinRicky Martin

  • Ricky Martin este acuzat de violență domestică și incest de nepotul său.
  • Ricky Martin a primit ordin de restricție după un incident de violență domestică în Puerto Rico.
  • Martin este acuzat că „a exercitat atacuri fizice și psihice” asupra lui Sanchez.

Avocatul cântărețului neagă toate acuzațiile. Recent ai aflat că Ricky Martin este acuzat de violență domestică. Nu știai cine e victima, însă numele a fost dezvăluit astăzi – Dennis Yadiel Sanchez, nepotul artistului, în vârstă de 21 de ani. Acum, cântărețul ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare pentru incest.

Povestea asta este tristă și dezgustătoare. Mă gândesc… E incredibil, știi, dintre toți oamenii… dar nu sunt surprins. Nu, nu sunt homofob, dar acesta este un motiv pentru care subliniez lucruri precum homosexualitatea și incestul.

Martin este acuzat că l-a abuzat fizic și psihic pe Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, timp în care ar fi fost extrem de violent și ar fi consumat droguri și alcool.

Totuși, avocatul cântărețului neagă toate acuzațiile și spune că nepotul artistului suferă de probleme
mintale. Martin a primit un ordin de restricție ca urmare a unui incident de violență domestică în Puerto Rico la începutul acestei luni.

Declarația avocatului lui Martin și noua acuzație la adresa acestuia vin la doar o săptămână după ce un judecător din Puerto Rico a emis un ordin de restricție împotriva cântărețului. Un purtător de cuvânt al poliției, pe nume Axel Valencia, a declarat anterior pentru The Associated Press că nu a putut oferi detalii despre cine a cerut ordinul de restricție deoarece acesta a fost depus în temeiul legii din Puerto Rico privind violența domestică.

The post Ricky Martin luptă cu acuzații de incest și ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code