NEWSNET

Economice

Salariile nete lunare, oferite pentru posturile vacante acum în ţară: proiectant de mobilă la Elvila, ofertat cu 3.800 de lei, şofer la UPS, plătit cu 2.900 lei, specialist relaţii clienţi la Takeaway – cu 2.400 lei

Economica.net a selectat câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă, care au „la vedere” salariile şi beneficiile oferite la angajare.

Proiectant mobilă la Elvila, ofertat cu salarii nete de circa 3.800 de lei lunar.

Elvila caută proiectant mobilă pe care-l ofertează cu salarii brute lunare de 6.500 de lei.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani vechime în domeniu, ştie să lucreze cu AutoCAD 2D, PRO100, Microsoft Office, are permis de conducere categoria B. Se califică pentru acest post candidaţii care au simţ tehnic, imaginaţie, sunt responsabili, buni comunicatori, sunt adaptabili, răbdători şi preocupaţi să se perfecţioneze continuu.

Brutar care ştie să facă pâine artizanală franţuzească, ofertat cu venituri nete de 4.000 de lei lunar.

Restaurantul ARC Bakery angajează brutar care are cel puţin cinci ani experienţă în pregătirea pâinii franţuzeşti, pe care-l ofertează cu salarii nete de 3.700 de lei lunar şi tichete de masă, reiese din anunţul de recrutare.

Specialist relații clienți, ofertat cu salarii de 2.395 de lei net lunar.

“În calitate de specialist relații clienți, vei prelua solicitările trimise de oameni din toată România, primite prin telefon sau e-mail. Fie că s-au hotărât să mai adauge ceva la comanda lor, fie că, dintr-un motiv sau altul, au primit pizza greșită, tu ești persoana care primește, verifică și – dacă este posibil – rezolvă orice problemă ar avea. Tu ești, de asemenea, persoana care știe cum și când să redirecționeze solicitările către echipele Takeaway.com potrivite”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Angajatorii caută pentru acest post oameni care sunt studenţi în an terminal sau absolvenţi de facultate, capabili şi dispuşi să lucreze în ture, care au cunoştinţe cel puţin medii de limba engleză. Îi ofertează cu salariu de 2.395 de lei net lunar, cu asigurare medicală privată la şase luni de la angajare, decontarea taxiului pentru cei care muncesc pe tura de seara, fructe, cafea şi ceai oferite la birou, potrivit anunţului de recrutare. 

Asistent contabil ofertat cu salarii nete cuprinse între 5.000 de lei şi 6.500 de lei lunar, în funcţie de experienţă.

Intracom Constructions Societe Anonyme Technical And Steel Constructions Grecia  sucursala Bucureşti angajează asistent contabil pe salarii nete de la 5.000 de lei la 6.500 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare.

Manipulant marfă, ofertat cu venituri nete de la 3.000 de lei lunar.

Alt Aleco Group angajează manipulanţi marfă pe venituri nete care încep de la 3.000 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. Candidaţii sunt ofertaţi cu pachete salariale care pornesc de la 2.700 de lei net lunar, bonuri de masă de 300 de lei lunar, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, prime de sărbători, bonusuri de performanţă, loc de muncă stabil şi sigur, conform anunţului de recrutare.

Lucrători depozit – venituri lunare de circa 2.600 de lei net.

Warehousely, companie care oferă servicii exclusiv pentru Notino, angajează lucrători depozit.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de 2.100 de lei lunar, bonus lunar de prezenţă şi performanţă de până la 550 de lei net. Oferta de angajare mai include bonus pentru cei care lucrează tot sezonul (600 de lei net), transport gratuit la muncă, tichete de Crăcun de 150 de lei.

Şofer la UPS, plătit cu 2.900 de lei net lunar.

United Parcel Service (UPS) angajează şofer pe salarii nete de 2.900 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare.
Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără: preluarea si livrarea comenzilor, încasarea taxelor de transport şi a drepturilor vamale, introducerea informaţiilor în sistemele puse la dispoziţie de firmă, completarea documentelor interne despre predarea încasărilor, actelor şi a volumului de export aferent zilei de lucru.

Mecanic auto remunerate cu salarii net de 5.000 de lei lunar.

Un service din Bucureşti angajează mecanic pe salarii de 5.000 de lei net lunar şi vopsitor auto pe salarii de 4.500 de lei net lunar, conform anunţului de recrutare.

The post Salariile nete lunare, oferite pentru posturile vacante acum în ţară: proiectant de mobilă la Elvila, ofertat cu 3.800 de lei, şofer la UPS, plătit cu 2.900 lei, specialist relaţii clienţi la Takeaway – cu 2.400 lei appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code