NEWSNET

Economice

Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor” – ecositemul de gadgeturi pentru acest an

Locuința a devenit, în ultimele 18 luni, totul pentru utilizatori, transformându-se în școli, birouri, săli de sport și spații de divertisment. Și, pentru că aceștia au petrecut atât de mult timp în interior, casa a devenit, pentru unii, puțin prea confortabilă, mulți europeni având nevoie de o schimbare.

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” prezintă o familie de personaje aflate într-o călătorie prin casa lor, cu mai multe dispozitive conectate de la Samsung.

Produsele și serviciile Samsung sunt scoase în evidență în „Casa surprizelor” prin purtătorii de cuvânt ai brandului și a familiei excentrice Unstoppables: Tatăl Gym-Buff, Mama Rockstar, Magicianul Archie, Superstarul Chef Evie și oaspetele surpriză Lucha-Libre Wrestler Gran.

De-a lungul experienței, participanții sunt purtați într-o serie de clipuri scurte, fiecare prezentând capacitățile gamei de produse Samsung 2021:

Cursa spațială

Modularitatea frigiderului Bespoke este pusă în practică atunci când bucătarul Evie rămâne fără loc în frigider pentru alimentele de la masa de seară, iar fratele lui magician adaugă un alt modul unității.

Incidentul curios al tortului de zăpadă

Familia Unstoppables a pus Samsung Bespoke Jet la încercare atunci când, în urma pregătirii tortului de zăpadă a lui Evie, rămâne mizerie în bucătărie.

Intră în acțiune

Familia are parte de acțiune cu The Premiere, proiectorul Samsung și Soundbar-ul Q800.

Tatăl Colonel

Monitorul de Gaming Samsung Odyssey Neo G9 îl poziționează pe tată în fața concurenței, deoarece acesta își conduce echipa către victorie cu ajutorul unui ecran curbat.

Pierdut în muzică

Mama ascultă muzica redată pe televizorul Neo QLED și pe Soundbar-ul Q950, care se alătură celorlalte televizoare Samsung QLED, The Frame, cu margini personalizabile, și The Serif, în „Casa surprizelor”.

Superstar-ul Rock and Roll

Bespoke AirDresser îi permite mamei să-și curețe jacheta Rockstar cu abur, așa că este pregătită pentru vizitatorul surpriză al familiei, mai târziu, în acea seară.

Bespoke AirDresser a fost lansat la nivel global și oferă un design personalizabil, cu funcții actualizate, precum capabilitățile AI Dry și caracteristicile AI Control care personalizează experiența de utilizare. Bespoke AirDresser iese în evidență, în „Casa surprizelor”, și cu alte caracteristici precum:

  • Bespoke Jet, un aspirator wireless care vine cu un sistem de golire automată a prafului all-in-one și cu unul de încărcare a bateriei.
  • Bespoke Jet Bot AI, un aspirator care identifică obiectele și se adaptează la mai multe suprafețe pentru o curățare optimizată. Utilizatorii își pot monitoriza casele în timp real, iar Stația de Curățare (Clean Station) poate goli automat sacul de gunoi al aspiratorului robot.

The post Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor” – ecositemul de gadgeturi pentru acest an appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code