Economice

Șeful Tesla, Elon Musk, considerat de Financial Times personalitatea anului

Tesla, liderul global al pieţei vehiculelor electrice, a determinat mulţi tineri consumatori şi producători de automobile să îşi concentreze atenţia asupra vehiculelor electrice.

Într-un articol semnat de editorul Financial Times Roula Khalaf, Musk este creditat ca fiind cel care a demonstrat că vehiculele electrice ar putea înlocui automobilele alimentate cu benzină şi este denumit un revoluţionar al industriei.

Tesla, care are în prezent o capitalizare de piaţă de peste un trilion de dolari, este mai valoroasă decât renumiţii producători Ford Motor şi General Motors împreună.

„Pentru multă vreme, restul industriei auto ne etichetase pe mine şi pe Tesla drept nebuni şi impostori”, a spus Musk într-un interviu, potrivit publicaţiei.

„Spuneau că maşinile electrice nu vor funcţiona, că nu poţi obţine gamă şi performanţa. Şi chiar dacă vei realiza aceste lucruri, nu le va cumpăra nimeni”, a mai spus el.

De la rolul de gazdă al emisiunii de scheciuri NBC „Saturday Night Live” la mesajele pe Twitter despre criptomonede şi „meme stocks”, care au dus la fluctuaţii masive ale valorii acestora, Musk a dominat primele pagini ale ziarelor şi a strâns peste 66 de milioane de urmăritori pe Twitter.

„Pentru toate tweet-urile excentrice şi provocative pe care unii le consideră copilăreşti, (Elon Musk, n. red) este una dintre cele mai transformaţionale figuri ale lumii de business din vremurile noastre. Din acest motiv, FT îl desemnează Persoana anului 2021”, a adăugat Khalaf.

În urmă cu doar câteva zile directorul general Tesla, Elon Musk, a fost desemnat „Personalitatea Anului 2021” și de revista Time.

The post Șeful Tesla, Elon Musk, considerat de Financial Times personalitatea anului appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code