Economice

Sensiblu SRL preia cinci farmacii deţinute de Eva Medical Farm în Piteşti. Tranzacţia, autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Sensiblu SRL face parte din grupul Penta Investments, specializat în investiții pe termen lung în domeniul medical, serviciile bancare, investițiile imobiliare, industria divertismentului (pariuri sportive, eSports, jocuri), producția şi distribuția produselor alimentare congelate, mass-media, distribuția de cărți, jucării şi produse cosmetice.

Pe segmentul de retail farmaceutic, grupul Penta Investments operează în ţara noastră lanţurile de farmacii Dr.Max şi Sensiblu, în timp ce pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, grupul este prezent, în principal, prin Mediplus Exim SRL.

Citeşte şi:

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code