Economice

Seria Xiaomi 12 a fost anunțată oficial. Specificații și prețuri

Seria Xiaomi 12 aduce îmbunătăţiri la nivelul algoritmilor AI dezvoltaţi de Xiaomi, putere de procesare la nivel flagship şi performanţe la toate capitolele.   Toate cele trei telefoane sunt dotate cu un setup triplu de camere.

În prim-plan se află senzorul de 50MP al camerei principale wide, care are capabilităţi de înregistrare 8K atât la Xiaomi 12 Pro, cât şi la Xiaomi 12. Xiaomi 12 Pro are un setup de camere, format din trei senzori de ultimă generaţie, fiecare de câte 50MP.

Cel principal este noul senzor ultrawide Sony IMX707, capabil să capteze cantităţi mari de lumină şi să ofere imagini avansate, datorită vitezelor mai mari de focalizare şi acurateţii culorii îmbunătăţite. Pe lângă camera principală, Xiaomi 12 şi Xiaomi 12X sunt echipate cu o cameră cu unghi ultra-wide de 13MP şi o cameră telemacro de 5MP, ce asigură filmările din diferite perspective.  Xiaomi 12 Pro şi Xiaomi 12 beneficiază şi de algoritmii avansaţi AI dezvoltaţi de Xiaomi.

Xiaomi ProFocus identifică în mod inteligent şi urmăreşte traiectoria obiectelor, prevenind imaginile înceţoşate sau pierderea focusului atunci când subiectul se află în mişcare. Algoritmii asigură şi capabilităţi de detectare automată ai ochilor şi feţei.

Ultra Night Video se foloseşte tot de algoritmii dezvoltaţi de Xiaomi pentru a înregistra clipuri video, chiar şi în condiţii extreme de luminozitate redusă.   Disponibil pe toate cele trei telefoane, One-click AI Cinema oferă nenumărate opţiuni creative de editare video, disponibile la o singură apăsare, cum ar fi modurile Parallel World, Freeze Frame Video şi Magic Zoom.

Seria Xiaomi 12 este dotată cu platformele mobile avansate Qualcomm SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro şi Xiaomi 12 sunt echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1 – cea mai avansată platformă de mobil Qualcomm. Construit pe 4nm, acest procesor îmbunătăţeşte capabilităţile de randare grafică GPU cu 30% şi eficienţa de consum de energie cu 25%, în comparaţie cu generaţia precedentă.

Xiaomi 12X are, de asemenea, un procesor 5G flagship – Snapdragon 870 – conceput pentru a asigura o utilizare zilnică fluidă. Toate cele trei telefoane au viteze ridicate de încărcare şi transfer de date UFS 3.1, dar şi memorie RAM LPDDR5, ce asigură viteze de până la 6,400Mbps.

Seria Xiaomi 12 este dotată şi cu sisteme de răcire formate din camere de vapori şi straturi multiple de grafit. Toate cele trei dispozitive au ecrane AMOLED DotDisplay, certificate A+ de DisplayMate şi cu suport TrueColor. Display-urile sunt protejate de Corning Gorilla Glass Victus şi suportă standardul Dolby Vision. Seria Xiaomi 12 are şi HDR10+. Xiaomi 12 Pro este certificat SGS Eye Care Display.

Display-ul WQHD+ de 6.73 inci al lui Xiaomi 12 Pro are funcţia AdaptiveSync Pro care ajustează în mod inteligent ratele de refresh de la 1Hz la 120Hz, în funcţie de conţinutul redat. Xiaomi 12 şi Xiaomi 12X sunt dotate cu cele mai colorate ecrane Xiaomi de până acum, cu peste 68 de miliarde de culori afişate pe display-uri full-HD+ de 6,28 inci. Ambele modele au funcţia 120Hz AdaptiveSync.

Xiaomi 12 Pro dispune de tehnologia de încărcare rapidă 120W Xiaomi HyperCharge. Bateria de 4.600 mAh se încarcă complet în doar 18 minute, prin utilizarea modului Boost. Xiaomi 12 şi Xiaomi 12X au baterii de 4.500 mAh.

Ambele telefoane au încărcare prin fir turbo, la 67W. Xiaomi 12 Pro şi Xiaomi 12 se încarcă şi wireless la 50W şi permit încărcarea inversă la 10W. Ecranul de 6.73 inci al modelului Xiaomi 12 Pro este încadrat într-o carcasă elegantă, cu margini curbate 3D. Display-urile de 6,28 inci ale modelelor Xiaomi 12 şi Xiaomi 12X au corpuri de doar 69,9 mm lăţime, accentuate de curbele fine.

Disponibilitate și prețuri

  • Xiaomi 12 Pro este disponibil în două variante de stocare, 8GB+256GB, 12GB+256GB, la prețuri recomandate de vânzare începând de la 999 USD 
  • Xiaomi 12 este disponibil în trei variante de stocare, 8GB+128GB, 8GB+256GB, 12GB+256GB, la prețuri recomandate de vânzare începând de la 749 USD 
  • Xiaomi 12X este disponibil în două variante de stocare, 8GB+128GB, 8GB+256GB, la prețuri recomandate de vânzare începând de la 649 USD
  • Seria Xiaomi 12 va fi disponibilă și în România. Prețurile din oferta locală vor fi anunțate în curând. 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code