Economice

SmartBill, care a dezvoltat o soluţie de facturare şi gestiune pentru IMM-uri, a ajuns la peste 65.000 de clienți

„Aniversăm 15 ani de activitate și suntem la fel de curioși, perseverenți și entuziaști ca în 2007 când am început. În continuare, scopul nostru este să fim cel mai puternic ecosistem din mediul de business românesc. Ne-am propus să eliminăm munca manuală și să oferim oricărei afaceri posibilitatea de automatizare a activităților administrative, astfel că facem constant pași spre acest obiectiv. Sunt de părere că operațiunile de facturare, gestiune și contabilitate ale unei companii nu ar trebui sa fie dificil de realizat în condițiile actuale, în care tehnologia ne poate ajuta să ne simplificăm cu adevărat viețile și să ne concentrăm pe dezvoltare și îndeplinirea obiectivelor propuse”, a declarat Radu Hasan, CEO și Cofondator SmartBill.

În prezent, prin intermediul SmartBill se emit lunar peste 4.000.000 de facturi, care anual au, cumulat, o valoare de peste 14 miliarde de euro.

În cei 15 ani de activitate, SmartBill a primit mai multe runde de finanțare de la business angels și fonduri de investiție din România, de peste 1 milion de euro, iar din 2020 devine parte din grupul norvegian Visma și intră astfel într-o nouă etapă de dezvoltare.

În 2021, SmartBill a avut vânzări în valoare de 5 milioane de euro, în creștere față de 2020, când a înregistrat un volum de până la 3,45 milioane de euro.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code