Economice

Spotawheel, care comercializează mașini rulate, intră în România și își deschide birou și showroom în Sema Parc din București

Spotawheel este o platformă tehnologică pentru mașinile second hand cu cea mai rapidă creștere din Europa. Compania a semnat contractul de închiriere pentru peste 800 mp de spațiu de birouri și un spațiu exterior de 11.000 mp pentru showroom. Tranzacția a fost intermediată de JLL România.

Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa.

În România, Spotawheel va fi concurentul Autovit. În urmă cu o lună, Spotawheel a lansat și anunțuri de angajare pentru biroul din București pe platforma Linkedin.

River Develoment are in portofoliu peste 150.000 mp de spatii de birouri si a livrat in ultimii trei ani peste 38.000 de mp de cladiri noi clasa A, în cadrul proiectului Sema Parc, prin cele trei cladiri clasa A – Bruxelles, Paris și Berlin. Clădirile London și Oslo se află în curs de recepționare și vor adăuga încă 31.500 mp (GLA) de birouri clasa A în zona central-vestică a orașului.

Dezvoltatorul a livrat deja prima fază – The Light One, o clădire de birouri de clasă A cu o suprafață închiriabilă de 21.653 mp și pe care a vândut-o anul trecut către Uniqua Real Estate. 

În prezent, compania se află în proces de avizare și autorizare a celei de-a doua clădiri – The Light Two, ce va avea o suprafață închiriabilă de 28.589 de mp, cu termen de execuție și livrare în cel de-al doilea trimestru din 2024.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code