NEWSNET

Economice

Startup-ul românesc Bob Concierge își extinde serviciile prin semnarea unui nou parteneriat cu lanțul de curățătorii Mr. Jeff

Locatarii conectați la rețeaua Bob Concierge vor beneficia de serviciile de curățătorie, fără a fi nevoiți să părăsească scara de bloc sau să interacționeze cu un curier.

Astfel, în compartimentele speciale pentru curățătorie, clienții Bob Concierge pot lăsa hainele pe care le vor primi înapoi spălate și călcate în mai puțin de 72h.

Bob Concierge este un startup dezvoltat integral în România, care aduce în complexele rezidențiale și scările de bloc automatul BOB, un dispozitiv dotat cu un mini-shop cu alimente și băuturi selectate, lockere pentru preluarea coletelor de la curieri, o gamă de servicii casnice la care se adaugă magazinul online Uncle Bob.

Bob Concierge are implementată tehnologia „Grab and Go” prin care utilizatorul înregistrat în aplicația mobilă poate deschide mini-shop-ul și lua orice produs își dorește. Acesta trebuie să se autentifice prin scanarea codului QR, urmând ca produsele să fie identificate de multitudinea de senzori, iar suma pentru costul acestora să fie retrasă automat din contul utilizatorului.

Proiectul Bob Concierge este bazat pe tehnologii de tip Internet of Things, folosind inteligență artificială pentru asigura un lanț integrat complet de business, de la logistică la comercializare.

Rețeaua Bob Concierge din complexurile rezidențiale bucureștene se apropie de 100 de aparate, urmând să ajungă până la finalul anului la 150 de aparate instalate.

Despre Bob Concierge

Bob Concierge și serviciul adiacent Uncle Bob inovează retail-ul de proximitate introducând pe piața din România soluții de comercializare complet automatizate direct în complexele rezidențiale. Bob Concierge rezolvă sarcinile de zi cu zi ale locatarilor și pune la dispoziție mâncare, produse alimentare și servicii printr-un aparat complet automatizat, instalat în holurile scărilor de bloc. Clienții Bob Concierge au posibilitatea inclusiv să recepționeze colete fără a fi nevoiți să aștepte curierul și să lase hainele la curățătorie.

Despre Jeff

Jeff este un startup spaniol, fondat în 2015, care a lansat o platforma online Mr. Jeff de spălătorie și curățătorie, cu un model inovator de franciză pentru livrarea la domiciliu. În prezent, serviciile s-au extins și includ serviciile de beauty și fitness – Beauty Jeff și Fit Jeff. Aplicația este disponibilă pe Android și iOS și oferă o rețea de francize care revoluționează modelele tradiționale de business. Compania Jeff este în plină expansiune internațională, având prezență în peste 40 de țări.

The post Startup-ul românesc Bob Concierge își extinde serviciile prin semnarea unui nou parteneriat cu lanțul de curățătorii Mr. Jeff appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code