Economice

Startup-ul românesc Humans.ai se listează pe Liquid, exchange-ul de criptomonede numărul unu din Japonia și Asia

“Suntem foarte încântați să anunțăm că tokenul nostru, $HEART, este acum listat pe Liquid, exchange-ul cripto numărul unu din Japonia și una dintre cele mai bune platforme din lume, deservind milioane de clienți din întreaga lume.“, a declarat Sabin Dima, co-fondator și CEO Humans.ai. 

“Colaborarea cu Liquid este următorul pasîn dezvoltarea Humans.ai în Asia de Est, o piață importantă pentru noi și pentru extinderea companiei în regiune, urmând parteneriatele pe care le avem și investitorii strategici din regiune.”, a explicat Sabin Dima. 

Clasat drept unul dintre cele mai de încredere exchange-uri cu calificativul de top AA (de către CryptoCompare), Liquid este una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede-fiat din lume. Susținând fiat în 6 valute majore, această listare va susține o adopție mai mare a tokenului $HEART de către investitorii cripto din Asia de Est.

Ca parte a planurilor de dezvoltare a Humans.ai în Asia, compania a semnat recent un parteneriat și cu grupul asiatic Next Chymia Consulting, unul dintre principalii investitori ai companiei și un fond de investiții bine cunoscut care sprijină startup-urile și companiile care au ca scop revoluționarea piețelor din regiune cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață. De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

Guvernanța este extrem de importantă în cadrul ecosistemului Humans.ai, compania punând oamenii în fruntea revoluției IA cu misiunea de a alinia obiectivele inteligenței artificiale cu cele etice. 

Humans.ai este o companie Web 3.0 care reunește un ecosistem de părți interesate în jurul utilizării inteligenței artificiale pentru a crea la scară largă. Introducând primul model etic de IA și blockchain, Humans.ai creează o platformă all-in-one pentru crearea și guvernanța bazată pe IA. Prin studioul său de creație și prin sistemul de proveniență și responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuțiile din ecosistem sunt răsplătite în mod echitabil și că fiecare model de inteligență artificială este controlat pe termen lung.

Fondată în 2014, Liquid este una dintre cele mai mari platforme de exchange de criptomonede-fiat din lume, care deservește milioane de clienți din întreaga lume. Este clasată în mod constant printre primele 10 exchange-uri de criptomonede la nivel global pe baza volumului spot tranzacționat zilnic.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code