Economice

STB – licitaţie pentru sistem de plată cu card bancar, în mijloacele de transport. Valoare estimată – 6.800.000 lei

Valoarea totală estimată este de 6.891.873 lei. Unicul criteriu de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut, iar durata prevăzută a contractului este 60 de luni (cinci ani).

Termen limită pentru primirea ofertelor de participare: 18 ianuarie 2022.

Marţi, într-o postare pe Facebook, STB anunţa că a iniţiat procedura de achiziţie publică pentru serviciul de plată cu cardul bancar de tip contactless direct la validatoarele duale ce se vor instala pe circa 1.000 de vehicule care nu sunt dotate cu astfel de echipamente (Mercedes EURO3, EURO 4, tramvaie şi troleibuze).

Conform aceleiaşi surse, introducerea acestui sistem va facilita plata călătoriei cu orice card bancar contactless, inclusiv pentru cei care nu deţin un card de transport sau un titlu valabil de călătorie. De asemenea, plata se va putea realiza direct cu telefonul mobil tip smartphone sau cu ceasul tip smartwatch, atât timp cât au ataşat un card bancar. Directorul general al societăţii, Adrian Criţ, preciza că această modalitate de plată va reduce costurile societăţii printr-o gestionare eficientă a centrelor de vânzare din reţeaua STB.

Conform postării, această facilitate este deja implementată pe autobuzele Mercedes Hibrid şi Otokar, având un feed-back pozitiv din partea călătorilor.

„Comparând luna noiembrie 2020 cu noiembrie 2021, STB SA a înregistrat o creştere a valorii tranzacţionate de circa şase ori mai mare”, menţiona sursa citată.

The post STB – licitaţie pentru sistem de plată cu card bancar, în mijloacele de transport. Valoare estimată – 6.800.000 lei appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code