Economice

Stelian Bujduveanu, viceprimar PMB: Linia de tramvai 41 este modernizată numai cu echipamente furnizate de fabrica de reparații care aparține STB

„Pregătim traseele pentru noile tramvaie. Societatea de Transport Bucureşti – STB SA modernizează liniile de tramvai din Bucureşti cu materiale proprii, făcute la URAC. Uzina de Reparaţii – Ateliere Centrale care aparţine STB a început să fie furnizor de materie primă pentru modernizarea şi reabilitarea căii de rulare a tramvaielor”, a scris viceprimarul, luni, pe Facebook.

Potrivit acestuia, lucrările sunt făcute pentru a pregăti calea de rulare pentru noile tramvaie care vor sosi în Bucureşti începând cu luna iunie.

„Se înlocuiesc gardurile de protecţie, se reface fundaţia de beton şi se repară peroanele. În prezent, se lucrează la înlocuirea gardurilor pe tronsonul Ghencea – Strada Braşov, urmând să fie realizate etapizat şi lucrările de refacere a fundaţiei de beton a acestora. Fundaţia de beton va fi refăcută pe tot traseul, aceasta fiind afectată în multe locuri de diferite lucrări, dar şi de accidentele auto care produc constant avarii la gardurile căii de rulare. Gardurile sunt montate pe timp de noapte, pentru a nu afecta circulaţia tramvaielor sau traficul auto”, a menţionat Bujduveanu.

El a precizat că la aceste lucrări se adaugă şi programul de întreţinere a terasamentului, intervenţie necesară pentru a menţine calea de rulare la parametri optimi.

„Noile tramvaie, care vor veni în Bucureşti începând cu luna iunie, vor fi introduse pe trasee modernizate, linia 41 numărându-se printre ele”, a completat Stelian Bujduveanu.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code