Flux-stiri

SUA autorizează vaccinul Pfizer pentru copiii între 5 şi 11 ani

Moderna a început testarea vaccinului pe copii. Ce impact ar putea să aibă imunizarea celor mici asupra ratei de infectareModerna a început testarea vaccinului pe copii. Ce impact ar putea să aibă imunizarea celor mici asupra ratei de infectare

  • FDA a autorizat o doză de 10 micrograme pentru copiii mici.
  • Acesta este un pas major în campania de imunizare.
  • China și Cuba au aprobat până acum vaccinurile COVID-19 pentru copiii.

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente a autorizat vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Compania va începe să expedieze flacoane cu vaccin către farmacii și cabinete de pediatrie. Acesta este un pas major în campania de imunizare, care privește 28 de milioane de copii din țară. FDA a autorizat o doză de 10 micrograme pentru copiii mici.

Doar câteva țări, precum China, Cuba și Emiratele Arabe Unite, au aprobat până acum vaccinurile COVID-19 pentru copiii din această grupă de vârstă.

Întrebarea este când știi totul, nu știi niciodată totul. Întrebarea este dacă știți suficient, iar eu cred că știm cu siguranță că sunt mulți copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani care sunt susceptibili la această boală, care foarte bine ar putea fi îmbolnăviți sau internați sau chiar pot muri din cauza acestei boli”, a spus Paul Offit, membru al comitetului.

Jeannette Lee, membru al FDA, spune că doar prin vaccinare vom putea ține virusul la respect.

La un moment dat, ne-am gândit că dacă vaccinăm destui oameni virusul va dispărea. Nu va dispărea și cred că va trebui să găsim o modalitate de a trăi cu el. Și cred că vaccinurile ne oferă această posibilitate de a face asta”, a afirmat Jeannette Lee, membru al comitetului.

The post SUA autorizează vaccinul Pfizer pentru copiii între 5 şi 11 ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code