Economice

Submarine Burger, liderul pieței pe segmentul hamburgerilor artizanali din Croația, a intrat astăzi în România, printr-un parteneriat cu Glovo

Lanțul de restaurante Submarine Burger din Croația a intrat astăzi pe piața locală, printr-un parteneriat cu Glovo. Singura companie croată non-tehnologică din topul Financial Times al firmelor cu cea mai rapidă creștere a business-ulu din Europa operează momentan o bucătărie “dark” în zona Gării de Nord a capitalei. Unitatea va susține livrările prin Glovo pentru ca ulterior, în câteva luni, compania să deschidă și primul restaurnat fizic într-o zonă centrală, premium a capitalei.  România este a doua piață externă pentru Submarine, după Serbia.

Potrivit oficialilor companiei, restaurantul folosește pentru hamburgerii săi ingrediente locale, organice. „Această filozofie  ( de a folosi ingrediente locale n.red) ne conectează cu fermierii și menține trasabilitatea alimentelor noastre și, de asemenea, ajută la creșterea economiei locale, menținând în același timp amprenta de carbon la un nivel minim. Carnea de vită tocată de la o fermă locală din România este secretul succesului nostru. Chiflele pentru burger sunt făcute de o brutărie locală din București. De asemenea, folosim brânză de la producători români , mangalița din România, bacon din Brașov, salată din România. (…) Credem cu tărie că toate alimentele pe care le consumăm și de care ne bucurăm ar trebui să fie sănătoase, dar și delicioase. Acesta este principalul motiv pentru care oferim burger de calitate superioară, realizat exclusiv din ingrediente organice și cultivate local”, mai spun reprezentanții companiei.

Conceptul Submarine Burger

Conceptul croaților de la Submarine Burger presupune un meniu fix format din aceiași cinci burgeri, la care se adaugă alții în funcție de sezon. „Cel mai popular burger este burgerul cu bacon afumat crocant cu sos de grătar făcut în casă. Clienților noștri le plac în mod special cartofii prăjiți cu trufe și brânză Grana Padano, care au devenit un best-seller la scurt timp după ce i-am introdus în meniu. Încă din prima zi ne facem propriile sosuri pe bază de maioneză, pe care le folosim atât pentru cartofii prăjiți, cât și pentru burgeri. Suntem un local în care vindem burgeri, dar oamenii adoră salatele noastre cu superalimente”, mai explică reprezentanții Submarine Burger, pentru Economica.

Lanțul de restaurante a fost creat în 2014, în Croația, pe o piață nu foarte competitivă la acea vreme, precum este astăzi. La ora actuală, compania operează 13 restaurante în Croația cu peste 900.000 de clienți.

Compania Submarine Burger a fost inclusă pe lista celor 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa, realizată de Financial Times.

The post Submarine Burger, liderul pieței pe segmentul hamburgerilor artizanali din Croația, a intrat astăzi în România, printr-un parteneriat cu Glovo appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code