Economice

Synevo România a permanentizat serviciul de consultații virtuale pentru interpretarea rezultatelor analizelor medicale, lansat în contextul crizei Covid-19

Context

Synevo România, liderul pieței de servicii de diagnostic de laborator, a lansat, în parteneriat cu platforma Atlas, primul serviciu digital dedicat interpretării rezultatelor analizelor medicale. Serviciul Synevo Decoder poate fi accesat de persoanele care vor să interpreteze corect rezultatele investigațiilor medicale realizate în cadrul rețelei Synevo. Clienții Synevo sunt consiliați de o echipă de medici, specializați în medicina de laborator, anatomie patologică și genetică.

De la începutul acestui an, sute de pacienți Synevo au solicitat interpretarea rezultatelor analizelor medicale prin intermediul unor consultații virtuale. Majoritatea consultațiilor au vizat analize medicale uzuale.

Consultațiile virtuale oferite de medicii de laborator au o durată de maximum 20 de minute și sunt gratuite pentru toți pacienții care au realizat testele în rețeaua națională Synevo, spun oficialii companiei.

Anul trecut au fost realizate peste 13 milioane de teste medicale în rețeaua de laboratoare Synevo din România.

Synevo este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România şi oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2020, Synevo România administra o rețea națională de 19 laboratoare și 126 de centre de recoltare a probelor biologice.

„Noul serviciu digital oferă pacienților acces la informații sigure, rapide, din confortul propriei case. Ne bucură interesul manifestat deja pentru această soluție și de accentul pus pe interpretarea profesionistă a datelor medicale. Digitalizarea și tehnologia transformă multe activități din domeniul medical, oferind un impuls important medicinei profilactice. În acest fel, medicii de laborator vor deveni din ce în ce mai mult parteneri de dialog cu pacienții și îndrumători în procesul de interpretare al rezultatelor de diagnostic de laborator”, a declarat medicul Antoanela Curici, directoril medical al Synevo România.

The post Synevo România a permanentizat serviciul de consultații virtuale pentru interpretarea rezultatelor analizelor medicale, lansat în contextul crizei Covid-19 appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code