Economice

Termoenergetica Bucureşti lucrează la remedierea avariei din zona Văcărești

Termoenergetica a precizat că se întâmpină greutăţi în remedierea avariilor din zona respectivă din cauza acumulărilor de apă, zona fiind joasă din punct vedere al reliefului.

Tronsonul mai sus menţionat face parte dintre cele cinci loturi de lucrări care sunt prevăzute a fi modernizate anul viitor pentru reabilitarea a 210 km reţea de termoficare cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Contractele pentru proiectare şi execuţie au fost încheiate pe o perioadă de 4 ani, iar proiectarea a fost deja demarată, astfel încât să putem începe lucrările de execuţie din primăvara anului viitor.

Lucrarea a fost împărţită în 5 loturi, cu o lungime de aproximativ 40 km fiecare: Lotul 1 – Magistrala II SUD; Lotul 2 – Magistrala II – III Grozăveşti; Lotul 3 – Magistrala V Grozăveşti;
Lotul 4 – Magistrala Progresul – Berceni; Lotul 5 – Magistralele II Sud, II-III Grozăveşti, V Grozăveşti, Progresu – Berceni, II Vest, I-II-III Vest.

Termoenergetica Bucureşti notează că se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code