Economice

Tesla transformă temporar uzina sa din Germania în „târg”

Americanii de la Tesla au anunțat că îi așteaptă pe europeni să-i viziteze uzina din Gruenheide, lângă Berlin, pentru a o vedea cu doar câteva săptămâni înainte de a intra în producție. Viitor furnizor de mașini electrice pentru Europa, fabrica se află foarte aproape de finalizare.

„Giga Berlin-Brandenburg county fair & factory tour on 9 October!” (Un târg local Giga Berlin-Brandenburg și un tur al fabricii vor avea loc pe 9 octombrie”), a scris chiar Elon Musk pe Twitter.

Conform oficialilor Tesla, vizitatorii vor putea vedea „standuri cu mașini amplasate la fața locului și pot desfășura diverse activități”, în plus putând programa și plimbări cu Model Y, primul vehicul care va fi produs de marcă în Germania.

Pentru a participa la „târgul” de la uzina sa de lângă Berlin, potențialii vizitatori sunt invitați să se înregistreze online până pe 30 septembrie, însă „din cauza constrângerilor legate de de capacitate, biletele nu sunt garantate”. Mai exact, dacă se va atinge capacitatea maximă impusă de regulile din Germania în privința combaterii pandemiei va fi acordată prioritate producătorul locuitorilor din zona Berlin – Brandenburg. În plus, toți cei care vor să participe la eveniment trebuie să fie vaccinați, testați, sau să fi trecut prin boală.

Uzina în care Tesla a investit 5,8 miliarde de euro ar trebui să devină funcțională în octombrie „sau la scurt timp după aceea”.

The post Tesla transformă temporar uzina sa din Germania în „târg” appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code