NEWSNET

Economice

TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori

„Oameni din toată lumea folosesc TikTok pentru a se juca, învăța, râde sau pentru a descoperi lucruri noi, iar platforma a devenit acasă pentru o comunitate extrem de diversă de familii, afaceri mici și creatori. TikTok a devenit o parte apreciată a vieții oamenilor din toată lumea în special datorită creativității și autenticității creatorilor. Comunitatea globală TikTok este remarcabilă în abilitatea ei de a ajunge la milioane de oameni din mai multe generații. De la muzică, gătit, beauty, modă și artă, cauze nobile și orice altceva, trendurile pornesc de pe TikTok”, se specifică în comunicatul companiei.

Din Singapore, São Paolo, Stockholm sau Seattle, TikTok îi celebrează pe creatorii care inspiră, pe artiștii care lansează albume de success, brandurile care îi ajută pe oameni să descopere produse pe care le iubesc, comunitățile care inspiră și oamenii care îi fac pe ceilalți să râdă și să danseze.

Despre TikTok

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea firmei este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

The post TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code