Economice

Top constructori cale ferată: WeBuild, FCC și Alstom au avut cele mai mari progrese în noiembrie

Asocierea WeBuild – FCC – Salcef – Thales a avut în noiembrie cel mai mare progres pe marile șantiere de cale ferată din România. Cu un avans de 3,3 puncte procentuale, asocierea condusă de italienii de la WeBuild a ajuns la un stadiu fizic de aproape 80% la lucrările de modernizare a tronsonului km 614 – Bârzava.

 

 

 

 

 

Mai departe, asocierea FCC – WeBuild – Contratas a avut un progres de 2,8 puncte procentuale pe lotul Gurasada – Simeria. Astfel, lucrările de modernizare a cei aproape 41 de kilometri sunt realizate în proporție de 70,90%.

Asocierea condusă de italienii de la WeBuild revine în clasament cu un avans de 2,64 puncte procentuale pe lotul Bârzava – Ilteu, unde stadiul fizic a ajuns la 82,44%.

În top urmează asocierea Alstom – Aktor – Arcada – Euroconstruct, cu un progres de 2,47 puncte procentuale pe subsecțiunile Brașov – Apața și Cața – Sighișoara. Gradul de execuție a lucrărilor pe cei 84 de kilometri a depășit 19%.

Pe poziția următoare se află asocierea Aktor – Alstom – Arcada, cu un avans de 1,5 puncte procentuale pe subsecțiunea Apața – Cața a liniei de cale ferată Brașov – Sighișoara. Lucrările pe acest tronson de 28 de kilometri sunt realizate în proporție de 13,50%.

Aceeași asociere ocupă și următorul loc, cu progres de 0,8 puncte procentuale pe lotul Ilteu – Gurada (22,34 km). Astfel, gradul de execuție a ajuns pe acest șantier la 58,85%.

În mod surpinzător, pentru liderul obișnuit al clasamentului, constructorul austriac Porr, nu a fost raportat/înregistrat niciun progres la lucrările de refacere a podului de la Grădiștea de pe linia de cale ferată București – Giurgiu.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 36 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code