Economice

Tradesilvania.com și TechVentures Bank încheie un parteneriat inovator pentru dezvoltarea pieței locale de active digitale

Parteneriatul vizează facilitarea accesului românilor la piața de asset-uri digitale într-un cadru sigur, în deplină conformitate legislativă și cu aplicarea celor mai bune practici din domeniul cunoașterii clientelei de la nivel internațional. Acest demers vine după un studiu efectuat de IPSOS în acest an la cererea tradesilvania.com arăta că 4 din 10 persoane care au auzit de criptomonede dețin sau au avut în posesie criptomonede până în prezent, iar 8 din 10 români au declarat că intenționează să investească în active digitale în viitorul apropiat.

”Prin acest parteneriat aducem alături experți din domeniul privat și instituțional pentru a democratiza accesul românilor la piața de active digitale. Ne dorim să rămânem în topul companiilor de profil din România și am creat astfel cadrul ideal care ne permite ca rulajele anuale de peste 200 mil de euro în 2021 să fie menținute în sistemul financiar local și chiar să atragem în țara noastră sume importante din Spațiul Economic European.” – Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

„Suntem onorați de parteneriatul cu Tradesilvania și de faptul că suntem parte la misiunea de a facilita accesul românilor la piața de active digitale. Lucrăm cu companii din domeniul criptomonedelor, Blockchain, NFT, știm că este un drum nebătătorit, însă apreciem că sunt domenii în care putem pune amprenta pe modul în care aceste zone vor fi implementate în viitor. Susținem inovația în business prin soluții adaptate profilului companiilor care aleg să ne devină parteneri pe termen lung”. Cristian Alexandru Nae, Director General Adjunct TechVentures Bank.

TechVentures Bank S.A. este o bancă românească universală înființată în 2009 și care operează sub aceasta denumire din Decembrie 2020, în urma unui proces de rebranding. Banca oferă o gamă completă de produse și servicii financiare calibrate pe profilul diferitelor segmente de clientelă. În prezent banca deține o rețea de 13 unități teritoriale și este într-o continuă dezvoltare, având în anul 2021 o creștere de peste 40% a activelor.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code