Economice

Un fost director Blue Air lansează nouă aplicație de ridesharing în România

În aplicația Zer0, șoferii care călătoresc pe distanțe scurte, de până la 60 km, își pot înscrie cursele și pot primi solicitări de la utilizatori din proximitate. Toți userii înscriși în platformă au acces la un număr nelimitat de curse interurbane, în baza unui abonament lunar de 30 de lei.

În cazul curselor pe distanțe lungi, în afara orașului, Zer0 pune la dispoziția utilizatorilor o interfață care le permite să calculeze și prețul călătoriei, alegând, ulterior, plata numerar sau card. 

”În timp ce aplicația oferă o alternativă sustenabilă care economisește resurse financiare și de timp, aceasta aduce numeroase beneficii utilizatorilor. Reducerea ambuteiajelor, a costurilor de combustibil, căutarea și achitarea locurilor de parcare și, implicit, reducerea stresului asociat cu acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care Zer0 le oferă”, spun reprezentanții companiei. 

Aplicația a fost deja lansată, în urma unei investiții de peste 80.000 euro, bani alocați dezvoltării aplicației și, implicit, tehnologiei pe care o încorporează. Până la finalul anului 2023, compania își propune să atingă un număr de cel puțin 5.000 useri în aplicație, clienți și companii.

Conceptul de ridesharing revoluționează traficul rutier, oferind, în același timp, o soluție avantajoasă de a călători. Zer0 este singura platformă care își propune să transforme transportul interurban într-unul mai sustenabil și convenabil.  Factorii decizionali care au dus la dezvoltarea și lansarea aplicației au urmărit efectele pe care milioanele de mașini din trafic le au asupra sănătății oamenilor, asupra nivelului de stres pe care îl provoacă ambuteiajele, dar și asupra mediului înconjurător, în ansamblu. Zer0 nu doar că oferă userilor o cale sigură și distractivă de a ajunge din punctul A în punctul B, ci schimbă lumea în bine. Șoferii și pasagerii se bucură de o călătorie plăcută și accesibilă, în timp ce reduc semnificativ efectele poluării atmosferice datorate traficului rutier”, a declarat George Rizica, Fondator și CEO aplicația Zer0. 

Aplicația Zer0 este adresată atât clienților persoane fizice, cât și companiilor. Prin înscrierea flotelor companiilor în aplicație, angajații pot împărți călătoriile spre și de la birou cu alți utilizatori din apropiere.

Potrivit sursei citate, o astfel de abordare ajută organizațiile să își întărească angajamentul față de mediu, completând astfel strategiile de responsabilitate socială.

“Feedback-ul primit de la reprezentanții companiilor cu care am demarat proiecte pilot a fost mai mult decât pozitiv, angajații fiind entuziasmați că pot contribui activ la un mediul mai curat și la reducerea traficului”, declară George Rizica.

Cine este George Rizica, fondator și CEO Zer0

Absolvent al Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE, George Rizica a lucrat timp îndelungat în industria aviației. În 2014 s-a alăturat companiei aeriene Blue Air, nelansată încă la acel moment, unde a ocupat poziția de Sales & Charter Manager până în 2008, ulterior deținând funcția de Director de Planning & Revenue Management, până în 2020.

Până în anul 2021 a oferit consultanță în aviație, ca mai apoi să aleagă calea antreprenoriatului și să dezvolte aplicația Zer0.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code