Flux-stiri

Un sat din Spania scos la vânzare pentru 260.000 de euro. Care este motivul pentru care se vinde

Un sat din SpaniaUn sat din Spania

  • Un sat din Spania a fost scos la vânzare pentru 260.000 de euro.
  • Are 44 de case, un hotel, o biserică, o şcoală, o piscină şi chiar o cazarmă, dar nu are locuitori.
  • Salto de Castro a fost abandonat de mai bine de trei decenii.

Un sat din Spania a fost scos la vânzare pentru 260.000 de euro. Situat la graniţa cu Portugalia, în provincia Zamora şi la trei ore de mers cu maşina de Madrid, Salto de Castro are 44 de case, un hotel, o biserică, o şcoală, o piscină municipală şi chiar o cazarmă care adăpostea garda civilă.

Dar ceea ce nu are sunt locuitorii. Salto de Castro a fost abandonat de mai bine de trei decenii. Proprietarul a cumpărat satul la începutul anilor 2000, cu intenţia de a-l transforma într-un loc turistic. Cu toate acestea, criza economică a împiedicat planul să prospere, relatează BBC.

Proprietarul visa un hotel, dar proiectul a fost pus în aşteptare”, a declarat Ronnie Rodríguez, de la compania care îl reprezintă pe proprietar: El ar dori în continuare ca proiectul să se realizeze”.

Pe site-ul pe care este listată proprietatea, proprietarul, în vârstă de 80 de ani, afirmă că vinde pentru că nu poate întreţine satul. Anunţul a stârnit interes, cu peste 50.000 de vizite de când a fost listat, în urmă cu o săptămână. Rodríguez a declarat că 300 de persoane şi-au exprimat interesul de a cumpăra satul, din Rusia, Franţa, Belgia şi Marea Britanie. Unul dintre potenţialii cumpărători a depus deja un avans pentru a-l rezerva, a spus el.

Salto de Castro a fost construit de o companie de energie electrică pentru a găzdui familiile muncitorilor care au construit rezervorul de alături, de la începutul anilor 1950.

The post Un sat din Spania scos la vânzare pentru 260.000 de euro. Care este motivul pentru care se vinde appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code