NEWSNET

Economice

Ursus Breweries a numit-o pe Alina Bulgariu în funcția de vicepreședinte al companiei

Noul membru al conducerii Ursus are o experiență de peste 25 de ani în industria FMCG. Bulgariu și-a început cariera alături de Coca-Cola HBC, unde a deținut diverse funcții în departamentul Financiar. Apoi, în 2000, a făcut trecerea către Japan Tobacco International, în rolul de Finance Manager, ulterior devenind Finance Director.

În 2007 a preluat poziția de Chief Financial Officer al companiei Altex, iar în ultimii 13 ani ea a făcut parte din board-ul Intersnack, având funcția de Chief Financial Officer. Înainte de a se alătura echipei Ursus Breweries responsabilitățile ei au acoperit și aria de Business Controlling pentru Europa Centrală și de Est.

“Sunt încântată să mă alătur unei echipe puternice, precum cea a Ursus Breweries, liderul pieței berii în România. Mă bucur că voi avea ocazia să cunosc îndeaproape o afacere cu branduri românești și internaționale apreciate de români. Aștept cu nerăbdare să contribui la creșterea companiei, alături de colegii din echipa departamentului financiar, care au deja rezultate solide”, a declarat Alina Bulgariu.

Structura actuală a echipei executive aduce cu sine, pe lângă expertiza solidă membrilor săi, și o consolidare a ambiției comune a companiilor din grupul Asahi Europe & International de îmbrățișa și promova diversitatea cu multiplele ei valențe, precum expertiza diferită, diversitatea de gen, pluralismul de idei sau curajul de a face lucrurile diferit. se specifică în comunicatul companiei.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Viper Hard Seltzer, St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

The post Ursus Breweries a numit-o pe Alina Bulgariu în funcția de vicepreședinte al companiei appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code