NEWSNET

Economice

Vaccinare la Wizz Air: Peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinați

Wizz Air a anunțat în toamna acestui an introducerea vaccinului împotriva COVID-19 pentru toți membrii echipajului de bord și însoțitorilor de zbor. Regulamentul nu impune vaccinarea, însă membrii echipajului care nu sunt vaccinați vor trebui să-și acopere costul testării începând din 1 decembrie. Membrii nevaccinați ai echipajului care pot furniza dovada medicală de scutire vor putea face teste antigen/PCR în mod regulat.

Decizia de a solicita echipajului să aibă vaccinul COVID-19 reflectă cercetări care demonstrează eficacitatea vaccinului drept cea mai bună formă disponibilă de protecție împotriva COVID-19. De asemenea, Wizz Air a organizat webinarii regulate și consultări individuale cu epidemiologi pentru a-și educa personalul despre vaccinuri și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ar putea avea angajații.

Wizz Air operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321. Compania a transportat 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2021.

 

The post Vaccinare la Wizz Air: Peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinați appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code