Flux-stiri

VIDEO: 13 persoane au murit şi 251 au fost rănite în urma unei scurgeri de gaze toxice în Iordania

VIDEO: 13 persoane au murit şi 251 au fost rănite în urma unei scurgeri de gaze toxice în IordaniaVIDEO: 13 persoane au murit şi 251 au fost rănite în urma unei scurgeri de gaze toxice în Iordania

  • 13 persoane au murit şi 251 au fost rănite în urma unei scurgeri gaze toxice dintr-un rezervor din portul Aqaba din Iordania, au anunţat luni oficiali şi presa de stat.
  • O înregistrare arată cum un rezervor de gaze cade în timpul unui transport şi se izbeşte de puntea unei nave.
  • Autorităţile le-au cerut oamenilor să închidă ferestrele şi să rămână în case.

Scurgerea de gaze a avut loc după ce un rezervor plin cu 25 de tone de gaze toxice care era exportat în Djibouti a căzut în timpul transportului, au declarat oficialii citaţi de Reuters.

O înregistrare video postată pe pagina de Twitter a televiziunii de stat arată cum un rezervor de stocare cade şi se izbeşte de puntea unei nave. Gazul de culoare galbenă se ridică în aer, iar oamenii fug.

Autorităţile sanitare din oraş au cerut locuitorilor să închidă ferestrele şi să rămână în casele lor, potrivit televiziunii de stat. Echipe specializate se ocupă în continuare de incident, a precizat serviciul de protecţie civilă pe pagina sa de Facebook. Avioane de evacuare au fost trimise în Aqaba, a precizat televiziunea de stat.

Premierul Bisher al-Khasawneh a sosit la Aqaba şi s-a îndreptat spre un spital unde sunt trataţi unii dintre răniţi, a anunţat televiziunea de stat.Al-Khasawneh a format, de asemenea, o echipă de anchetă a incidentului, prezidată de ministrul de interne, a declarat televiziunea de stat, citând ministrul informaţiilor.

The post VIDEO: 13 persoane au murit şi 251 au fost rănite în urma unei scurgeri de gaze toxice în Iordania appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code