NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. 16 oameni au murit şi alți şapte au fost răniţi după ce un avion s-a prăbușit în Rusia. Cine se afla la bord

  • În avion erau paraşutişti, spune ministrul rus pentru Situaţii de urgenţă.
  • Doar şapte dintre pasageri au fost scoşi în viaţă.
  • Avionul era un model Let L-410 Turbolet, bimotor, cu rază scurtă de acţiune.

Un avion s-a prăbuşit în apropierea oraşului Menzelinsk din Tatarstan (Rusia), duminică, la amiază. 16 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi, spun autorităţile locale, conform agenţiei de presă RIA, citată de Reuters.

În avion erau paraşutişti, spune ministrul rus pentru Situaţii de urgenţă. Doar şapte dintre pasageri au fost scoşi în viaţă, conform Reuters, citat de Mediafax.

Avionul era un model Let L-410 Turbolet, bimotor, cu rază scurtă de acţiune.

Nu se ştie cauza tragediei încă, însă aeronavele din Rusia au o lungă tradiţie a accidentelor din cauză că sunt vechi şi zboară pe distanţe lungi, deşi sunt făcute doar pentru distanţe scurte.

The post VIDEO. 16 oameni au murit şi alți şapte au fost răniţi după ce un avion s-a prăbușit în Rusia. Cine se afla la bord appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code