Flux-stiri

VIDEO. 200 de vehicule se ciocnesc pe un pod din China din cauza ceții. O persoană a murit

  • O persoană a murit astăzi după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanț pe un pod din orașul chinez Zhenghzhou din cauza ceții dense.
  • În multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri dimineaţă sau chiar sub 200 de metri pe alocuri, a precizat serviciul meteorologic.
  • Ulterior, traficul a fost închis complet pe pod.

O persoană a murit astăzi după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanț pe un pod din orașul chinez Zhenghzhou din cauza ceții dense.

Potrivit postului CCTV, în multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri dimineaţă sau chiar sub 200 de metri pe alocuri, a precizat serviciul meteorologic.

Postul CCTV a relatat că autovehicule care circulau în ambele direcţii pe pod, un punct important de traversare a Fluviului Galben, au fost implicate în numeroase coliziuni. Ulterior, traficul a fost închis complet pe pod.

Vezi și tu imaginile.

The post VIDEO. 200 de vehicule se ciocnesc pe un pod din China din cauza ceții. O persoană a murit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 36 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code