NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. A nins în mai multe regiuni din țară. În zona montană din Prahova s-a depus deja un strat de zăpadă

  • A nins în noaptea de vineri spre sâmbătă la Baza de salvare montană Baba Mare din județul Prahova.
  • Potrivit imaginilor furnizate de Salvamont Prahova, la Baza de salvare montană Baba Mare a nins și s-a depus un strat de zăpadă.
  • Baza este situată în județul Prahova la o altitudine de 2.260 de metri.

A nins în noaptea de vineri spre sâmbătă la Baza de salvare montană Baba Mare din județul Prahova.

Potrivit imaginilor furnizate de Salvamont Prahova, la Baza de salvare montană Baba Mare a nins și s-a depus un strat de zăpadă.

Baza este situată în județul Prahova la o altitudine de 2.260 de metri.

Ninsori au fost înregistrate în mai multe zone montane din țară.

Meteorologii au emis o informare meteo, valabilă pentru tot weekendul, de vreme deosebit de rece, precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori la munte și intensificări temporare ale vântului.

Conform acesteia, la munte, în special în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.500 metri, vor predomina ninsorile și pe alocuri se va depune strat de zăpadă.

De asemenea, temporar vântul va prezenta intensificări în vestul Carpaților Meridionali, în sudul Banatului și pe litoral, cu viteze de peste 60-70 km/h, iar local și în regiunile sud-estice, sudice și în restul zonei montane, unde rafalele vor fi în general de 45-60 km/h.

The post VIDEO. A nins în mai multe regiuni din țară. În zona montană din Prahova s-a depus deja un strat de zăpadă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code