Flux-stiri

VIDEO Aeronavă încărcată cu muniție, prăbușită aproape de litoralul grecesc

  • Un Antonov 12 s-a prăbușit la 2 km de orașul Kavala din nordul Greciei.
  • Toate cele 8 persoane care se aflau la bordul avionului au murit.
  • Aeronava de marfă era ucraineană și transporta muniție din Serbia către Bangladesh.

Poliția le-a cerut inițial jurnaliștilor de la fața locului să poarte măști. Autoritățile au făcut un cordon de 500 de metri în jurul locului pentru ca nimeni să nu se poată apropia. Pe internet a apărut rapid discuția dintre pilot și turnul de control, înainte de prăbulșire.

Ministrul Apărării din Serbia, a dezvăluit că avionul transporta 11.5 tone de muniție către Bangladesh. Temerile că la bordul avionului, ar fi fost arme chimice, au fost eliminate. Pompierii au spus că nu  au fost depistate substanțe periculoase. Și Primarul din Pangaiou, a declarat că, potrivit informațiilor existente,
nu au fost găsite elemente toxice periculoase la locul în care s-a prăbușit avionul. 

„M-am apropiat de locul accidentului, dar pompierii și oficialii de poliție nu m-au lăsat prea mult, deoarece încă erau multe explozii și era periculos. Este ceva fără precedent pentru această zonă”, declară George Kissas, un locuitor din Palaiochori.

The post VIDEO Aeronavă încărcată cu muniție, prăbușită aproape de litoralul grecesc appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code