Flux-stiri

VIDEO. Armata Ucrainei încă rezistă invaziei ruse. Cum reușește aceasta să facă față luptelor

  • Suntem în a 66-a zi a invaziei ruse din Ucraina, iar armata acesteia rezistă.
  • Armata Ucrainei duce greul luptelor din nou în Donbas.
  • Despre rezistenta armată ucraineană a vorbit Bogdan Nicolae, editor-șef la Monitorul Apărării și Securității.

Armata Ucrainei duce greul luptelor din nou în Donbas, acolo unde forțele trimise de Rusia încearcă să smulgă noi teritorii și o victorie pentru un centenar de lume sovietică.

Despre rezistenta armată ucraineană a vorbit Bogdan Nicolae, editor-șef la Monitorul Apărării și Securității. Suntem în a 66-a zi a invaziei ruse din Ucraina, iar armata acesteia rezistă. La Ramstein, în Germania, s-a vorbit despre o coaliție pe termen lung pentru ajutorarea militară a Ucrainei.

Ofensiva rusă în Donbas, care progresează „lent şi inegal” din cauza rezistenţei opuse de armata ucraineană, a întârziat faţă de calendarul prevăzut, a declarat vineri un înalt responsabil al Pentagonului.

„Credem că au întârziat faţă de ceea ce sperau să realizeze în Donbas. Credem că au întârziat faţă de ceea ce sperau să realizeze în Donbas”, a declarat presei acest înalt responsabil sub acoperirea anonimatului.

Ei sunt departe de a face joncţiunea” între trupele intrate în regiunea Harkov (est), la nord de Donbas, şi cele venite din sudul ţării, unul dintre obiectivele armatei ruse pentru a ataca din două părţi forţele ucrainene desfăşurate pe linia frontului în jurul zonelor separatiste Doneţk şi Lugansk.

The post VIDEO. Armata Ucrainei încă rezistă invaziei ruse. Cum reușește aceasta să facă față luptelor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code