Flux-stiri

VIDEO. Cercetătorii au descoperit o creatură uriașă în apele adânci ale Oceanului Pacific

  • Biologii marini au observat o meduză „fantomă” în apele Oceanului Pacific
  • Meduza uriașă are corpul principal asemănător unei pălării

Cercetătorii de la Institutul de cercetare Monterey Bay Aquarium din SUA care pilotau de la distanță un submersibil în apropierea coastelor Californiei, au descoperit o creatură pe fundul oceanului. Monstrul marin era o meduză ”fantomă” uriașă care măsura aproximativ zece metri.

Imaginile din Golful Monterey sunt fascinante, ele arătând un prădător gigantic din apele adânci ale Oceanului Pacific, potrivit publicației Live Science.

Meduza fantomă uriașă, denumită Stygiomedusa gigantea, are corpul principal asemănător unei pălării, iar ”brațele-guri” lungi și catifelate par niște șaluri, care flutură și se învârt în jurul acesteia.

Biologii marini de la Institutul Monterey Bay Aquarium (MBARI) au observat creatura la o adâncime de aproximativ 975 de metri, în apele Oceanului Pacific. Deși experții de aici au efectuat mii de scufundări cu ajutorul submarinului de cercetare, aceasta este doar a noua oară când o asemenea meduză uriașă a fost văzută.

The post VIDEO. Cercetătorii au descoperit o creatură uriașă în apele adânci ale Oceanului Pacific appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code