Flux-stiri

VIDEO. Cum s-a văzut cutremurul de 5,8 din Australia, dintr-un studio de televiziune

seismografseismograf

  • Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 pe scara Richter a avut loc azi-noapte în Australia.
  • Cutremurul a avut loc în apropierea orașului Melbourne la o adâncime de 10 kilometri.
  • Mai multe clădiri au fost distruse dar niciun om nu a fost rănit.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade a zguduit sud-estul Australiei, avariind clădiri din orașul Melbourne.

Seismul s-a produs miercuri, în jurul orei locale 09:15, la Mansfield, nu departe de capitala statului Victoria, potrivit BBC.

Premierul Scott Morrison a declarat că „nu am primit rapoarte cu privire la răniri grave și aceasta este o veste foarte bună”.

Cutremurul a fost resimțit și în statele vecine Australia de Sud și New South Wales (NSW), anunță BBC. Seismul a fost urmat de două replici cu magnitudinea de 4,0 și 3,1.

Deși acesta este unul dintre cele mai mari cutremure din Australia din ultimii ani, se pare că nu a provocat pagube semnificative.

Vorbind din SUA, premierul Morrison a precizat că cutremurele sunt neobișnuite în Australia și că „poate fi un eveniment foarte, foarte deranjant”.

Serviciul de urgență al statului Victoria a avertizat locuitorii să fie atenți la posibile replici.

„Dacă vă aflați în Victoria, sunteți în pericol. Așteptați-vă la replici, stați departe de clădirile avariate și de alte pericole. Evitați să conduceți, cu excepția situațiilor de urgență”, au prezicat autoritățile.

The post VIDEO. Cum s-a văzut cutremurul de 5,8 din Australia, dintr-un studio de televiziune appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code