Flux-stiri

VIDEO. Declinul crypto scade preţurile ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe

  • Prăbuşirea crypto a avut un impact direct asupra preţurilor ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe.
  • De exemplu, un model Patek Philippe, care se vinde cu aproximativ 35.000 de dolari, a urcat la 240.000 de dolari în primul trimestru, odată cu creșterea cripto.
  • Acum, ceasul sport din oţel cu cadran albastru costă cu 50.000 de dolari mai puțin.

Prăbuşirea crypto a avut un impact direct asupra preţurilor ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe. De exemplu, un model Patek Philippe, care se vinde cu aproximativ 35.000 de dolari, a urcat la 240.000 de dolari în primul trimestru, odată cu creșterea cripto. Acum, ceasul sport din oţel cu cadran albastru costă cu 50.000 de dolari mai puțin.

Alexandru Hobincu, cripto trader îți spune mai multe despre subiect. Cum se influențează cele două domenii?

Ar trebui să vedem această scăderea și ca pe normalizare, ținând cont de cât de mult s-a ridicat piața ceasurilor de lux odată cu cea cripto?

S-ar putea răsfrânge scăderea cripto și către alte domenii?

Vom vedea și procesul invers? Domenii care să craescă din nou, odată cu revenirea cripto?

The post VIDEO. Declinul crypto scade preţurile ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code