Flux-stiri

VIDEO. Donald Trump pleacă furios dintr-un interviu cu Piers Morgan: „Sunt mult mai cinstit decât tine”

Donald TrumpDonald Trump

  • A fost publicat trailerul unui viitor interviu TV exploziv cu Donald Trump și Piers Morgan – și se pare că fostul președinte pleacă după cuvinte aprinse.
  • Mai târziu, după o serie de schimburi de replici între cei doi, Trump cere ca interviul să se „termine” și să „oprească camera” înainte de a pleca din platou.
  • Interviul complet va fi difuzat pe 25 aprilie la Talk TV.

A fost publicat trailerul unui viitor interviu TV exploziv cu Donald Trump și Piers Morgan – și se pare că fostul președinte pleacă după cuvinte aprinse.

Cred că sunt un om foarte cinstit. Sunt mult mai cinstit decât tine”, spune Donald Trump.

Mai târziu, după o serie de schimburi de replici între cei doi, Trump le cere să „termine interviul” și să „oprească camera” înainte de a pleca din platou, scrie Indy100.

Interviul complet va fi difuzat pe 25 aprilie la Talk TV.

The post VIDEO. Donald Trump pleacă furios dintr-un interviu cu Piers Morgan: „Sunt mult mai cinstit decât tine” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code