Flux-stiri

VIDEO. Ferrari anunță lansarea primului model electric

Ferrari Portofino M cu 621 de cai putere și tehnologie de ultimă generațieFerrari Portofino M cu 621 de cai putere și tehnologie de ultimă generație

  • Deși mulți ani Ferrari a spus că nu va lansa mașini 100% electrice, fiindcă nu s-ar potrivi cu ADN-ul mărcii, compania a anunțat recent că va lansat primul astfel de model în 2025.
  • Mai mult, acum CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna, respinge ideile conform cărora performanța mașinilor electrice va fi mai scăzută.

Deși mulți ani Ferrari a spus că nu va lansa mașini 100% electrice, fiindcă nu s-ar potrivi cu ADN-ul mărcii, compania a anunțat recent că va lansat primul astfel de model în 2025.

Mai mult, acum CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna, respinge ideile conform cărora performanța mașinilor electrice va fi mai scăzută.

Deși consideră asta o provocare, Ferrari spune că modele electrice vor menține aerodinamica, tracțiunea și senzația ofererită șoferului, la fel ca orice al model.

The post VIDEO. Ferrari anunță lansarea primului model electric appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code