Flux-stiri

VIDEO. Festivalul Fall In Love începe pe 2 septembrie la Mogoșoaia. Pe scenă vor urca 30 de artiști, timp de 3 zile

MogoșoaiaMogoșoaia

  • Ultimele zile de vară și primele nopți de toamnă le sărbătorești la Mogoșoaia pe ritmuri de festival.
  • Ce, și mai ales cine te așteaptă la Fall In Love știe Alex Anghel.
  • Vin peste 30 de artiști, timp de 3 zile, pe 3 scene.

Ultimele zile de vară și primele nopți de toamnă le sărbătorești la Mogoșoaia pe ritmuri de festival.
Ce, și mai ales cine te așteaptă la Fall In Love știe Alex Anghel.

Alex, ce artiști vin la acest festival?

Vin peste 30 de artiști, timp de 3 zile, pe 3 scene. Hai să o luăm pe zile:

Vineri, 2 septembrie, în prima zi de festival avem, printre alții, pe Moonlight Breakfast, Subcarpați și Mura Masa. Asta ca să ne facem încălzirea pentru ziua de sâmbătă, când pe cele 3 scene vor urca Vița de Vie, Coma, Lemaitre, Jessie Ware și Suede.

Pentru mine, cea mai așteptată zi a festivalului e ziua de duminică, 4 septembrie, pentru că atunci cântă, pe lângă CTC, Vama, Macanache și Years AND Years, scoțianul Paolo Nutini, pentru prima dată la noi în țară – îl aștept de vreo 15 ani.

Fall In Love e la a doua ediție deja, prima ediție a fost chiar înainte de pandemie, în 2019. A crescut între timp la 3 zile, la mai mulți artiști, dar a rămas în acest loc superb, pe domeniul Mogoșoaia, domeniul Palatului brâncovenesc Mogoșoaia, printre copaci și lângă lac, un mare plus pentru festival – sunt 12 hectare, într-un parc secular. Palatul fost construit între 1698 și 1702 chiar de Constantin Brâncoveanu, în așa-numitul stil stil brâncovenesc – un amestec de elemente venețiene și otomane. Și poartă numele văduvei boierului român Mogoș, care deținea pământul pe care a fost construită clădirea.

Asta a fost partea artistică, partea de distracție. Spune-ne și despre partea logistică. Unde găsim bilete și ce alte informații utile trebuie să știm?

Festivalul e la doi pași de București, la 15 km, ajungi foarte ușor cu trenul, până la stația Mogoșoaia, dar mai ales cu autobuzul.

Vei avea o linie specială de autobuz, tur retur, cu plecare de la Stația de Metrou Intermodal Străulești. Acolo ai și parcare, dacă vrei să-ți lași mașina. Nu-ți recomand să vii până la festival cu mașina personală, pentru că nu o să găsești loc de parcare, mai stai și cu grija ei. Abonamentele au un preț special până în noaptea asta, până la miezul nopții, după care, de mâine, se vor scumpi. Vor fi disponibile și bilete de o zi, dar doar la intrarea în festival. Concertele încep în fiecare zi la ora 16:00. Pe lângă muzică ai și instalații de artă contemporană, video mapping, plimbări cu caiacul, și, bineînțeles, DANS.

Uite, te las cu niște imagini de la concertul anului, până acum, pentru mine. De când l-am văzut pe Paolo Nutini în Sicilia. Duminica viitoare, cu așa ceva te întâlnești și tu.

The post VIDEO. Festivalul Fall In Love începe pe 2 septembrie la Mogoșoaia. Pe scenă vor urca 30 de artiști, timp de 3 zile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code