Flux-stiri

VIDEO. Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, se pregăteşte de nuntă

  • Tiffany Trump și Michael Boulos s-au întâlnit în iulie 2018 în Mykonos și s-au logodit în 2021
  • Ei se căsătoresc la Clubul Mar-a-Lago al lui Donald Trump.
  • Trump și fosta lui soție, mama lui Tiffany, Marla Maples, sunt amândoi implicați în planificarea evenimentului.

În pauza dintre luptele politice de la Washington, Donald Trump își face timp de pregătirile pentru a-și conduce fata cea mică la altar. Fostul președinte a fost fotografiat la brațul lui Tiffany, în timpul repetiției de nuntă la Mar-a-Lago.

FOTO – Captură de ecran PEOPLE

Tiffany, în vârstă de 29 de ani, a purtat o rochie albă cu flori albastre, în timp ce faimosul ei tată și-a asortat ținuta, purtând un costum bleu-marin și tricou alb.

Viitoarea mireasă radia de fericire la brațul lui Donald Trump. Tânăra a avut emoții din cauza uraganului Nicole care a tocmai a distrus regiuni din coasta Floridei, vineri seara.

Cine e Michael Boulos, viitorul ginere al lui Trump

Potrivit publicației PEOPLE, logodnicul lui Tiffany Trump, Michael Boulos, este de origine libaneză și franceză și s-a născut în Houston, Texas.

Când era mic, familia lui s-a mutat în Nigeria, unde părinţii săi dețin un conglomerat de mai multe miliarde de dolari și un portofoliu mare de companii active în diverse sectoare din peste 10 țări din Africa de Vest.

Tatăl său, Dr. Massad Boulos, este cel care conduce de la distanţă companiile, iar mama sa, Sarah Boulos, este fondatoarea Societății pentru Artele Spectacolului din Nigeria (SPAN), care se prezintă ca o destinație unică pentru arta spectacolului, dans, teatru, muzică și arte vizuale” .

Boulos are şi două surori, pe Oriane și Sophie, și un frate care seamănă cu el, Fares, de profesie actor, care postează şi videoclipuri rap pe YouTube sub numele de scenă Farastafari.

https://www.instagram.com/tiffanytrump/?utm_source=ig_embed&ig_rid=224bdad4-953a-4f1b-a283-467f62179460

https://www.instagram.com/ivankatrump/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1b12f307-7018-431b-983c-d20b2f083923

The post VIDEO. Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, se pregăteşte de nuntă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code