Flux-stiri

VIDEO. Incendiu la sediul central al Arhiepiscopiei Tomisului. Incendiul se manifestă la mansarda clădirii

  • Conform primelor date, incendiul se manifestă la mansarda sediului Arhiepiscopiei. 
  • Incendiul se manifestă cu flacără la nivelul mansardei. ÎPS Teodosie avea programată de la ora 22.00 o slujba la Catedrala Arhiepiscopiei. 
  • Conform pompierilor, la fața locului sunt 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță Smurd, o ambulanță SAJ.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, primele informaţii arătă că focul se manifestă la mansardă.

Conform primelor date, incendiul se manifestă la mansarda sediului Arhiepiscopiei. 

ÎPS Teodosie avea programată de la ora 22.00 o slujba la Catedrala Arhiepiscopiei. 

Conform pompierilor, la fața locului sunt 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autoscări, un Smurd B, o ambulanță SAJ.

Incendiul se manifestă din ce în ce mai puternic pe cei 100 mp. Bucăți din acoperiș au început să cadă, inclusiv o turlă s-a prăbușit.

The post VIDEO. Incendiu la sediul central al Arhiepiscopiei Tomisului. Incendiul se manifestă la mansarda clădirii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code