Flux-stiri

VIDEO. „Justițiarul din Berceni”. Un tânăr din București a sărit în apărarea unei femei în transportul în comun

  • Alexandru Constandachi, un tânăr din București, nu s-a sfiit să intervină atunci când a observat doi bărbați în stare de ebrietate care hărțuiai o femeie în transportul în comun.
  • Toată întâmplarea a avut loc în tramvaiul 1, iar în urma altercației tânărul ar fi fost alergat de cei doi bărbați.
  • Politia a intervenit în scurt timp, iar aceștia au primit o amendă de 1.000 de ron.

Alexandru Constandachi, un tânăr din București, nu s-a sfiit să intervină atunci când a observat doi bărbați în stare de ebrietate care hărțuiai o femeie în transportul în comun. Toată întâmplarea a avut loc în tramvaiul 1, iar în urma altercației tânărul ar fi fost alergat de cei doi bărbați. Poliția a intervenit în scurt timp, iar aceștia ar fi primit o amendă de 1.000 de ron.

Încă o zi banală în care justiția a fost înfăptuită. Se dau doi bețivi care harțuiesc o doamnă în RATB. Se da unul ca mine care intervine. 10 minute de alergat, eu pe ei, ei pe mine, ajunge și poliția. Duși la secție, amendați 1000 ron. Life is good” , a scris Alexandru pe pagina sa de facebook.

Curajul lui Alexandru este neașteptat și surprinzător pentru acepțiunea actuală a societății în care credem că trăim.

Surprinzător sau nu, tânărul se implică în mod activ în problemele societații. În timpul liber publică înregistrări video pe pagina sa de facebook „Justițiarul din Berceni” prin intermediul cărora prezintă unele dintre problemele sociale pe care le avem.

Justițiarul de Berceni – am putea numi asta o acțiunile civică ce își dorește să sporească bunul simț, simțul civic și dorința de a trăi într-o lume civilizată. Sunt idealist, consider că bunul simț trebuie forțat, căci societatea noastră e prea putredă și mulți vor învăța doar după o lecție dură”, a scris Alexandru Constandachi.

The post VIDEO. „Justițiarul din Berceni”. Un tânăr din București a sărit în apărarea unei femei în transportul în comun appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code