Flux-stiri

VIDEO. Lacrimi pe terenul de fotbal. Atacantul ucrainean, aplaudat minute în șir

  • Atacantul ucrainean Andriy Yarmolenko a marcat golul de deschidere în meciul lui West Ham din Premier League.
  • Acesta a sărbătorit golul în lacrimi, căzând în genunchi cu ambele brațe îndreptate spre cer, în timp ce era asaltat de coechipierii săi.
  • Fotbalistul a fost aplaudat minute în șir atât de suporterii echipei sale care au venit pregătiți cu steagul Ucrainei cât și de suporterii echipei adverse în semn de solidaritate.

Atacantul ucrainean Andriy Yarmolenko a marcat golul de deschidere în meciul lui West Ham din Premier League. Acesta a sărbătorit golul în lacrimi, căzând în genunchi cu ambele brațe îndreptate spre cer, în timp ce era asaltat de coechipierii săi. Fotbalistul a fost aplaudat minute în șir atât de suporterii echipei sale care au venit pregătiți cu steagul Ucrainei cât și de suporterii echipei adverse în semn de solidaritate.

Yarmolenko a revenit în lotul lui Hammers după o scurtă pauză de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. De când a beneficiat de un concediu de compasiune din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. Fotbalistul a fost ovaționat în picioare de
ambele tribune când l-a schimbat în minutul 53 pe Michail Antonio.

A fost atât de emoționant pentru mine din cauza situației din țara mea, este foarte dificil pentru mine să mă gândesc la fotbal acum pentru că în fiecare zi în țara mea rușii omoară ucraineni. A fost foarte emoționant, asta este tot ce pot să spun pentru că sincer nu știu ce altceva să mai spun”, a declarat fotbalistul.

La finalul partidei, ucraineanul s-a prăbușit la pământ la fluierul final, înainte de a fi îmbrățișat și aplaudat de jucătorii ambelor echipe.

The post VIDEO. Lacrimi pe terenul de fotbal. Atacantul ucrainean, aplaudat minute în șir appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code