Flux-stiri

VIDEO. Lewis Hamilton citește „comentariile negative” de pe Twitter. Cum a reacționat campionul de Formula 1

  • De șapte ori campion de Formula 1, Lewis Hamilton a reacționat la o parte din comentariile de pe social media.
  • Lewis Hamilton a citit câteva tweet-uri negative.
  • Clipul a fost postat pe Youtube, de echipa de Formula 1, Mercedes.

Recent, pe Youtube, a apărut un videoclip în care campionul de Formula 1, Lewis Hamilton, răspunde criticilor care îi sunt aduse pe Internet. Hamilton a declarat despre el însuși că este un „tip destul de pozitiv”, scrie Sbnation.

Într-un comentariu pe Twitter, Hamilton a fost descris ca fiind o persoană care „se îmbracă ca un figurant”, la care acesta a răspuns că „au fost câteva ținute bune acolo”. Într-un altul, campionul de Formula 1 a fost catalogat drept „un prostănac care se plimbă prin pe un scuter de copil”, la care el a răspuns „mulțumesc”.

Poate că cel mai bun moment a fost când Hamilton a citit tweetul: „Uneori mă gândesc că Lewis Hamilton este doar un personaj din Zoolander”. Acest lucru l-a determinat pe pilotul de Formula 1 să sublinieze că el a fost, de fapt, în Zoolander 2.

Videoclipul a început cu Hamilton reacționând la un tweet pe care scria: „Lewis Hamilton este atât de obositor, omule. Nu poate tipul să spună o propoziție fără să vindece pacea mondială sau să fie doar un hippy nebun”.

Hamilton a râs și a răspuns: „Ce vrei să spun? Sunt un tip pozitiv”.

Pilotul de Formula 1 a încheiat cu un mesaj pozitiv: „Aceste tweet-uri nu sunt chiar atât de rele, dar vreau doar să spun că toată lumea are dreptul la o opinie”, a declarat el. „Oricine de acolo care nu mă place, să o facă în continuare, e în regulă. Nu trebuie să iubești pe toată lumea din lume. Așa că nu vă doresc nimic altceva decât pozitivitate și apreciez în continuare comentariile, pentru că sunt destul de amuzante, ca să fiu sincer”.

Citește și:

The post VIDEO. Lewis Hamilton citește „comentariile negative” de pe Twitter. Cum a reacționat campionul de Formula 1 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 44 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code