Flux-stiri

VIDEO. Litoralul românesc va deschide sezonul estival cu o penurie de 20.000 de angajați

România duce lipsă de angajați la Marea NeagrăRomânia duce lipsă de angajați la Marea Neagră

  • E criză de chelneri și cameriste în hotelurile de la mare.
  • Din cauza birocrației, angajații din străinătate ar putea întârzia.
  • Administratorii de hoteluri sunt dispuși să angajeze și personal necalificat.

Hotelurile de la mare sunt pe minus cu 20.000 de angajați pentru la vară. Dacă mergi pe litoralul nostru când se va deschide sezonul, e bine să iei merinde la pachet și așternuturi de schimb.

Hotelurile și restaurantele sunt pe minus cu 20 de mii de chelneri, barmani și cameriste. În țară nu sunt destui angajați, iar patronii care se bazau pe forță de muncă din străinătate se lovesc de o situație neprevăzută, chiar și pentru litoralul autohton.

Personalul de la Inspectoratul de imigrări a rămas la nivelul anului 2017. Atunci erau cinci mii de cereri în toată țara, acum sunt șapte mii doar la București. Așa că permisele de muncă pentru la vară ar putea veni… la toamnă.

Mai în glumă, mai în serios, administratorii de hoteluri spun că au început să caute oameni cu două mâini și două picioare, nu cu o calificare.

The post VIDEO. Litoralul românesc va deschide sezonul estival cu o penurie de 20.000 de angajați appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code