Flux-stiri

VIDEO. Miley Cyrus, accident vestimentar la concertul de Anul Nou

Miley Cyrus anunță un concert live pe pagina sa de Instagram. Va cânta din curtea locuinței saleMiley Cyrus anunță un concert live pe pagina sa de Instagram. Va cânta din curtea locuinței sale

  • Momentul a avut loc după ce Cyrus a interpretat hitul ei „We Can’t Stop” și a făcut tranziția către o altă melodie populară, „Party in the U.S.A.”.
  • În timp ce se plimba pe scenă într-o ținută argintie, Cyrus a putut fi văzută ținându-se de top în timp ce cânta versurile de început ale melodiei.
  • În mijlocul primului refren al melodiei, cântăreața de la „Angels Like You” a revenit pe scenă într-un blazer roșu pe care îl purtase anterior în timpul programului.

Miley Cyrus a gestionat cu abilitate un accident vestimentar în timpul spectacolului de Anul Nou de la Miami.

După ce a început noul an în cadrul emisiunii sale speciale de Revelion de la NBC, intitulată „Miley’s New Year’s Eve Party”, cântăreața în vârstă de 29 de ani și-a pierdut bluza în timpul unei reprezentații, ceea ce a determinat-o să improvizeze rapid și să-și schimbe ținuta, continuându-și în același timp spectacolul.

Momentul a avut loc după ce Cyrus a interpretat hitul ei „We Can’t Stop” și a făcut tranziția către o altă melodie populară, „Party in the U.S.A.”. În timp ce se plimba pe scenă într-o ținută argintie, Cyrus a putut fi văzută ținându-se de top în timp ce cânta versurile de început ale melodiei, înainte de a se îndrepta apoi spre culise, în timp ce cântăreții ei de acompaniament și trupa continuau să cânte.

În mijlocul primului refren al melodiei, cântăreața de la „Angels Like You” a revenit pe scenă într-un blazer roșu pe care îl purtase anterior în timpul programului.

„Toată lumea se uită cu siguranță la mine acum”, a glumit Cyrus, canalizând versurile melodiei din 2009. „Sunt încă în cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a adăugat ea între versurile melodiei.

Emisiunea specială, care a fost difuzată în direct pe NBC și transmisă în direct pe Peacock, a fost filmată în Miami, în timp ce națiunea se confruntă cu pandemia COVID-19 și cu apariția variantei Omicron. Cyrus a declarat la începutul spectacolului că întreaga mulțime a fost vaccinată.

Petrecerea de Revelion a lui Miley a venit de la creatorul Saturday Night Live, Lorne Michaels, și l-a avut ca și co-prezentator pe Pete Davidson. Cyrus și producătorul de televiziune Lindsay Shookus au semnat, de asemenea, ca producători executivi.

The post VIDEO. Miley Cyrus, accident vestimentar la concertul de Anul Nou appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code