Flux-stiri

VIDEO. Momente penibile trăite de Putin înainte de a invada Ucraina

  • Înainte de a invada Ucraina, președintele rus Vladimir Putin a avut parte de dificultăți în a convinge pe cineva să îi strângă mâna.
  • Nici președintele chinez Xi Jinping nu a dat mâna în timpul întâlnirii lor la Beijing, la cererea părții chineze, ca măsură de precauție pe fondul pandemiei de coronavirus.
  • Nu ar fi fost nimic politic în acest sens, conform declarațiilor șefului protocolului prezidențial rus, Vladimir Kitayev.

Înainte de a invada Ucraina, președintele rus Vladimir Putin a avut parte de dificultăți în a convinge pe cineva să îi strângă mâna.

Nici președintele chinez Xi Jinping nu a dat mâna cu el în timpul întâlnirii lor la Beijing, la cererea părții chineze, ca măsură de precauție pe fondul pandemiei de coronavirus. Nu ar fi fost nimic politic în acest sens, conform declarațiilor șefului protocolului prezidențial rus, Vladimir Kitayev, a relatat TASS, agenția de presă rusă.

Bineînțeles, a fost coordonat și convenit în prealabil. Colegii noștri chinezi au cerut să se abțină de la strângerea mâinilor. Nu am văzut nimic alarmant în acest sens și am fost de acord. Președintele știa că nu trebuia să îi întindă mâna liderului chinez”, a declarat el într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Moscova.Kremlin.Putin de la postul de televiziune Rossiya-1.

„A fost o încercare de a evita orice risc de complicații legate de coronavirus”, a explicat el.

Când a fost întrebat ce cred liderii despre astfel de lucruri, el a spus că nu ar vorbi în numele tuturor liderilor. „Dar președintele nostru este destul de pozitiv în această privință. Atunci când colegul cere ceva, el este întotdeauna gata să îi întâlnească la jumătatea drumului”, a spus el, adăugând că acesta este motivul pentru care uneori îi putem vedea îmbrățișându-se și alteori „vorbind peste masă”.”

The post VIDEO. Momente penibile trăite de Putin înainte de a invada Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code