Flux-stiri

VIDEO Munții Bucegi au răsunat cu muzica lui Paganini, cântată la o vioară Stradivarius

  • Violonistul Alexandru Tomescu a cântat la 2025m altitudine cu Vioara Stadivarius.
  • Artiștii au încheiat ediția a XV a Turneului Internațional „PAGANINI MAGIC”.
  • Turneul a reunit artiști care au străbătut peste 4.000 km, 13 localități din România, și au adunat peste 10.000 de oameni la concerte.

Munții Bucegi au răsunat într-un spectacol instrumental făcut de Alexandru Tomescu cu Vioara Stradivarius Elder-Voicu și chitaristul Dragoș Ilie. Artiștii au încheiat astfel, la 2025 de metri altitudine, Turneul internațional Stradivarius- „PAGANINI MAGIC”.

A fost a 15-a ediție a turneului, iar artiștii au făcut spectacol în natură, în fața a peste 500 de persoane adunate la Cabana Caraiman. Cele mai valoroase sonate ale lui Niccolo Paganini s-au auzit timp de 70 de minute.

Turneul Internațional Stradivarius s-a desfășurat în perioada 26 iunie-16 iulie 2022, iar artiștii au străbătut peste 4.000km, 13 localități din România, și au adunat peste 10.000 de oameni la concerte.

The post VIDEO Munții Bucegi au răsunat cu muzica lui Paganini, cântată la o vioară Stradivarius appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code